Fotenie s deťmi je už pravidlom

V rámci dňa detí naša skupina Cech Terra de Selinan detičky bavila lukostreľbou. Tú si mohli vyskúšať malí aj veľkí návštevníci hradu Strečno.

Deň sa moc nevydaril, aspoň čo sa počasia týka. Bolo chladno a pršalo. Naša strelnica sa tak z otvoreného priestranstva sťahovala pod strechu.

Psycho a rohlíky - vypadá hladne, nie?

Ani to nám však nebránilo v streľbe. Museli sme si trochu dávať pozor na strechu, ale dalo sa... Hlavne deti mali radosť.

Skupinky malých aj veľkých chodili na hrad premenlivo ako dážď, ktorý chvíľkami ustával aby sa mohol o ďalšiu chvíľu rozpršať znova.

Strieborný vĺčik

Ak neboli návštevníci, bavili sme sa sami. Rozhovory sa točili okolo najrôznejších tém, občasne sa zablýskala oceľ a cvičenia chtiví členovia cechu sa stretli v súboji.

Časť osadenstva Cechu

Hrad Strečno pripravil mnoho zaujímavostí pre deti v rámci ich sviatku. Jednotlivé scénky boli nielen zábavné, ale aj poučné. Nuž, vrátiť sa tak do tých sladkých čias...

Pod touto strechou sme sa túlili od zimy...

Nuž, deň pomaly ubiehal a nebyť syntetických hudobníkov, bola by to vcelku nuda. A tak sme si aspoň občas zakrepčili na tóny interprétov, ako sú HeviaClannadEnyaVirreMirko Krebbs a podobní.

Pokec...
 
Pohľad do diaľav

Úsmev a radosť detí zo streľby z luku však bola príjemná a tak ani tento trochu pochmúrny deň nebol vôbec zlý. Tešíme sa na ďalší...

Akčné variácie...

-vĺčik-


.: FOTOALBUM :.